Jump to content

Shortcuts not saving


SystemFile

Recommended Posts

3 hours ago, SystemFile said:

If I set some shortcuts for cars and i save them after a restart they are not set anymore. any help for that?

What shortcut did you exactly set? To spawn a certain vehicle? 

With further details I'll try to replicate it or report it to testers

2x

Feel free to reach me via the forum PMs or Discord (mrd4rio) for any questions or account related issues.

Link to comment
Share on other sites

I do the following:

I choose a Car and put it on a Hotkey ( e.g. SHIFT + N)

after that I choose another Car and assign a hotkey to it, e.g. SHIFT + B.

on the last step i save the Interface. But after restart it is unset again, it looks like this in my Hotkeys.json:

"Options": {
        "": "SHIFT+N",

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, SystemFile said:

I do the following:

I choose a Car and put it on a Hotkey ( e.g. SHIFT + N)

after that I choose another Car and assign a hotkey to it, e.g. SHIFT + B.

on the last step i save the Interface. But after restart it is unset again, it looks like this in my Hotkeys.json:

"Options": {
        "": "SHIFT+N",

I could reproduce it and effectively hotkeys set for vehicles would work fine at the time of assigning them, but aren't getting saved correctly, so at the next menu injection they're not working at all.

I'm forwarding this to the team, thanks for the feedback.

2x

Feel free to reach me via the forum PMs or Discord (mrd4rio) for any questions or account related issues.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...